Yhdistys

Suomen Kilpailuoikeudellinen Yhdistys ry on suomalaisten kilpailujuristien ja taloustieteilijöiden vuonna 2000 perustama aatteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kotimaisen ja kansainvälisen kilpailuoikeuden ja kilpailun taloustieteen tuntemusta.

Arvostetulle sponsorillemme - maria casino ! Kiitos taloudellisesta tuestanne sivustolle!

Jäsenyys

Yhdistyksessä on yli 200 jäsentä, jotka ovat pääosin juristeja ja taloustieteilijöitä yksityissektorilta, viranomaistahoilta ja korkeakouluista. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki kilpailuoikeudesta kiinnostuneet yksityiset henkilöt sekä yhteisöt ja säätiöt, jotka kannattavat yhdistyksen tarkoitusta.

Kilpailuoikeudellinen yhdistys julkaisee vuosikirjaa, joka sisältää kirjoituksia alan johtavilta kotimaisilta ja ulkomaisilta asiantuntijoilta. Yhdistys järjestää myös seminaareja ajankohtaisista aiheista ja osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä lainvalmisteluun.

Voit liittyä Kilpailuoikeudellisen yhdistyksen jäseneksi täyttämällä jäsenlomakkeen . Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksissaan. Yhdistys perii jäseniltään 10 euron liittymismaksun, jonka lisäksi yhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu on 30 euroa. Jäsenmaksut käytetään yhdistyksen seminaaritoimintaan.

Osoitteenmuutokset ja muut päivitykset jäsentietoihin pyydetään toimittamaan yhdistyksen sihteerille .

Hallitus

Puheenjohtaja
Kiti Karvinen
asianajaja
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy
Varapuheenjohtaja Sanna Syrjälä
tutkimuspäällikkö
Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Yhdistyksen sihteeri
Jenni Heurlin
OTM
Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy
Jäsenet Ilkka Aalto-Setälä
asianajaja
Borenius Asianajotoimisto Oy

Katia Duncker
asianajaja
Asianajotoimisto Bird & Bird Oy

Mikko Huimala
asianajaja
Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy

Emmi Martikainen
ekonomisti
Copenhagen Economics A/S

Arttu Mentula
asianajaja
Mentula & Väätäinen Asianajotoimisto Oy